ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η μοναδική θέση των Prodromidis Studios στον Παντοκράτορα τα καθιστά ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας, αφού λειτουργεί σαν αφετηρία, για την περιήγησή σας με μονοήμερες αποδράσεις στις μαγευτικές παραλίες και τα αξιοθέατα του νομού και των γύρω νησιών.

Ο Παντοκράτορας είναι παραθαλάσσιος οικισμός σε απόσταση 2 χιλιομέτρων δυτικά της Πρέβεζας. Είναι ο δεύτερος οικισμός που συναντά κάποιος μετά την πόλη προς την πλευρά του Ιονίου Πελάγους. Απέχει 400 μέτρα από την έξοδο του υποθαλάσσιου τούνελ Πρέβεζας-Ακτίου και ο επισκέπτης της Πρέβεζας διέρχεται από τις παρυφές του.

Σε απόσταση αναπνοής από τον Παντοκράτορα και διανύοντας την υποθαλάσια σήραγγα έχετε άμεση πρόβαση στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Αξιοσημείωτα αρχαιολογικά μνημέια που πρέπει να επισκευτείτε είναι η Αρχαία Νικόπολη, το ιστορικό Ζάλογγο, η Αρχαία Κασσώπη και το Νεκρομαντείο.​

Επίσης, ενδιαφέρουσα εκδρομή είναι αυτή στις πηγές του Αχέροντα που προσφέρεται για μια βόλτα στα κρυστάλλινα νερά του για καγιάκ και ράφτινγκ, για φαγητό και καφεδάκι κάτω από τα επιβλητικά πλατάνια που ξεφυτρώνουν στις όχθες του. Η ιδιαίτερη σε ομορφιά Πάργα θα σας εντυπωσιάσει με την κοσμοπολίτικη όψη της και την γραφικότητά της. 

Άλλος ένας αξιόλογος προορισμός έχοντας σαν επίκεντρο την Πρέβεζα είναι η Λευκάδα με νησιώτικη γεύση και υπέροχες παραλίες, σε απόσταση 20km.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η  φιλοξενία των ιδιοκτητών, θα αποτελέσουν αναμφίβολα την καλύτερη επιλογή, για όμορφες και κυρίως ξεκούραστες διακοπές.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντοκράτορας – Πρέβεζα 48100,

 

Tel: +30 2682027469,

Mob: +30 6977622832, 

e-mail:dim.prodromidis@gmail.com

IMG_8463.jpg